FOTO: Al Jazeera
FOTO: Al Jazeera
Mario Nakić
14.11.2017.
Mario Nakić
[VIDEO] Što čuveni ekonomist Arthur Laffer preporučuje BiH
Pročitano 2618 puta. Ocijenjeno 1 puta. Ukupna ocjena: 5
[VIDEO] Što čuveni ekonomist Arthur Laffer preporučuje BiH
"Ako oporezujete ljude koji rade, a plaćate one koji ne rade, nemojte se iznenaditi kad vidite da veliki broj ljudi ne radi", rekao je čuveni američki ekonomist Arthur Laffer u razgovoru za televiziju Al Jazeera Balkans.

Laffer je bio savjetnik mnogim vladama u svijetu, a poznat je po izumu Lafferove krivulje koja preporučuje "gornju točku do koje vlada može ići s oporezivanjem gospodarstva". Laffer je u intervjuu dao zanimljive savjete političarima u BiH, ali i cijelom svijetu.

"Svaki porez je loš. Nezaposlenost, spori rast i niska primanja su rezultati miješanja vlade u privatni sektor...Snizite sve poreze. Ostavite ljude da se brinu o sebi i vidjet ćete da to odlično rade. Vi znate daleko bolje nego Vlada što je dobro za vas."
VIŠE IZ RUBRIKE:
EKONOMIJA
ZANIMLJIVOSTI
Ocijeni članak
UKUPNA OCJENA
1
2
3
4
5
Dosad ocijenjeno 1 puta.
O AUTORU
Mario Nakić je novinar, poduzetnik, web developer i osnivač Liberala. Voli pisanje, logiku, PHP i javu. Klasični liberal bez kompromisa.
BIG LAJK!
Nikša Marinović, poduzetnik
Sva sreća da Hrvatske vode i Hrvatske šume nisu privatne firme, zbog pohlepnih privatnika svake godine bi imali sve više poplava i požara.

Izvor: Facebook
NAŠISTI
PRATITE LIBERAL NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:IMPRESSUM | UVJETI KORIŠTENJA | OGLAŠAVANJE