Osiguravaš auto? Osiguraj si i božićni poklon!
PROMO
5.12.2017.
PROMO
Osiguravaš auto? Osiguraj si i božićni poklon!
Pročitano 521 puta. Još nije ocijenjeno.
Osiguravaš auto? Osiguraj si i božićni poklon!
Kupite povoljnu policu auto osiguranja i dobivate 200 kn goriva i poklon! Kako?

Ovih dana trebate osigurati svoj automobil? Svakako potražite najjeftiniju i najjednostavniju opciju, a ništa jednostavnije od kupnje online - onda kad želite, bez da vas itko stalno zove na telefon.

Hrvoje Bujas, suosnivač Osiguraj.me: „U ovom momentu nudimo najpovoljniju cijenu police obaveznog auto osiguranja uz dodatan poklon - 200 kn goriva na INA kartici za naše kupce koji plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticom, može i na rate ;). No, nije poanta samo biti najpovoljniji, bitno je i biti 24 sata na usluzi našim korisnicima.“Nakon liberalizacije tržišta došlo je do značajnog smanjivanja cijena i smatra se da daljnjih pojeftinjenja više neće biti pa je preporučljivo detaljno analiziranje svih ponuda osiguravateljskih kuća kako bi se pronašla najbolja opcija za kućni budžet pri kupnji obveznog auto osiguranja.

Preporučujemo kupnju ionako povoljne police obaveznog auto osiguranja na www.Osiguraj.me jer za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama dobivate i 200 kuna goriva na INA kartici. Dodatan poklon za sve kupce je popust od 250 kn pri kupnji na CrnoJaje.hr, našem vodećem portalu s najpovoljnijim ponudama, pa tako korisno možete spojiti s ugodnim i s klikom više kupiti, recimo, doček nove u Waterman resortu, još povoljnije!

PROMO ČLANAK
Oglašavajte se na LiberaluNEWSLETTER

Upišite svoju e-mail adresu i primajte naše obavijesti (ne spamamo!).


BIG LAJK!
Srđan Ćuk - General Woo
Reforma je kad si sam platiš "besplatni" grah...i to nedjeljom u nekom restoranu gdje ljudi rade i zarađuju za život.

Izvor: Facebook
NAŠISTI
PRATITE LIBERAL NA DRUŠTVENIM MREŽAMA:IMPRESSUM | UVJETI KORIŠTENJA