Učlani se

Članstvo u Udruzi "Liberal.hr" donosi neke pogodnosti za one koji prate ovaj portal i koji na njemu pronalaze zanimljiv sadržaj. Sve više tog sadržaja, posebno onog vezanog za klasični liberalizam i njegovu školu, bit će dostupno samo članovima Udruge. Osim toga, članovi će jedini moći ocjenjivati članke na Liberalu te će imati popuste prilikom kupovine našeg promidžbenog materijala.

Ipak, najvažnije je da nam svojim učlanjivanjem pomažete. Pokažimo da je klasični liberalizam u Hrvatskoj živ i zdrav, da je snažniji no ikada, da nas ima. I naravno, svaka uplaćena članarina pomaže radu i daljnjem razvoju ove platforme sa željom da postane relevantni portal.

Podupirući član Udruge "Liberal.hr" može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba s područja Republike Hrvatske, kao i svaka pravna osoba (tvrtka, obrt, udruga) koja ima sjedište u RH. Uvjet je da se slažete s našim ciljevima.

Produženje članstva

Produžiti članstvo na godinu dana možete tako da slijedite ove upute isto kao da se prvi put učlanjujete.

Što trebam učiniti?

1. Trebate uplatiti 120 kuna (15,93 eura) godišnje članarine (to je 10 kuna mjesečno ili 33 lipe dnevno). Članarina se uplaćuje na žiroračun Udruge za promicanje osobnih i ekonomskih sloboda "Liberal.hr":

IBAN: HR5923900011101229527
Iznos: 120,00 kn (15,93 eur)
Model plaćanja: 00, poziv na broj primatelja: 1111
Svrha: Članarina

Članovi moraju biti građani RH. Ostali mogu donirati. Za emigrante s hrvatskim državljanstvom koji se žele učlaniti, ako plaćate iz inozemstva upišite ovaj SWIFT: HPBZHR2X

Ako plaćate preko Revoluta, tražit će vas adresu Udruge - Miroslava Krleže 6, 34000 Požega

Ili jednostavno, ako koristite mobilnu aplikaciju za bankarstvo, uslikajte ovaj barkod:

2. Nakon što ste uplatili članarinu, ispunite pristupnicu:

Ime i prezime (ili naziv tvrtke/obrta):
OIB:
Datum rođenja (samo za fizičku osobu):
Županija:
E-mail adresa:
Označavanjem kvačice i slanjem ovih podataka Udruzi "Liberal.hr" potvrđujem da sam unio/unijela točne podatke. Slažem se s ciljevima i Statutom Udruge, želim postati podupirući član i pristajem da Udruga koristi moje podatke za svoj arhiv (Udruga "Liberal.hr" u skladu s GDPR-om neće javno objaviti osobne podatke svojih članova niti će ih ustupiti bilo kojoj trećoj strani). Udruga će mi na e-mail poslati pristupne podatke za autorizirani dio portala koji će vrijediti sljedećih godinu dana te pozive na redovnu godišnju i druge sjednice Skupštine Udruge na kojima ću moći sudjelovati u svojstvu promatrača. U bilo kojem trenutku ću moći istupiti iz članstva. Slažem se s ovim uvjetima.

3. Nakon što uplata Vaše članarine bude vidljiva na našem žiroračunu, ukoliko je pristupnica dobro ispunjena Upravni odbor će odobriti Vaše članstvo u udruzi i na Vašu e-mail adresu će stići obavijest o učlanjenju s pristupnim kodom za aktiviranje članstva s kojim ćete moći u budućnosti koristiti ekskluzivni sadržaj Liberala za članove.

4. Tako ćete postati podupirući član. Podupirući članovi će imati mnoge pogodnosti na ovom portalu, ali mogu sudjelovati u radu Skupštine samo kao promatrači. Nemaju pravo birati i biti birani u tijela udruge. Ukoliko smatrate da svojim radom možete bitno pomoći ciljevima udruge i želite postati aktivni član koji će sudjelovati u izboru za tijela udruge te imati pravo biti u njih izabran, pošaljite nam e-mail na adresu udruga@liberal.hr. U mailu navedite razloge i načine kako ćete pomoći u aktivnostima udruge. O prihvaćanju u aktivno članstvo odlučuje Upravni odbor.

Pretraži Liberal
Unesite pojam koji želite pretražiti
Udruga "Liberal.hr"
O UDRUZI | UČLANI SE | DONIRAJ

PODRŽITE LIBERAL.HR:

IBAN za donacije: HR5923900011101229527
Model plaćanja: 00, poziv na br. primatelja: 2222
(za donatore iz inozemstva SWIFT: HPBZHR2X)
IMPRESSUM | OGLAŠAVANJE | UVJETI KORIŠTENJA

LIBERAL NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: