Učlani se

Članstvo u Udruzi "Liberal.hr" donosi neke pogodnosti za one koji prate ovaj portal i koji na njemu pronalaze zanimljiv sadržaj. Sve više tog sadržaja, posebno onog vezanog za klasični liberalizam i njegovu školu, bit će dostupno samo članovima Udruge. Osim toga, članovi jedini mogu ocjenjivati i komentirati članke na Liberalu te će imati popuste prilikom kupovine našeg promidžbenog materijala.

Ipak, najvažnije je da nam svojim učlanjivanjem pomažete. Pokažimo da je klasični liberalizam u Hrvatskoj živ i zdrav, da je snažniji no ikada, da nas ima. I naravno, svaka uplaćena članarina pomaže radu i daljnjem razvoju ove platforme sa željom da postane relevantni portal.

Podupirući član Udruge "Liberal.hr" može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba s područja Republike Hrvatske, kao i svaka pravna osoba (tvrtka, obrt, udruga) koja ima sjedište u RH. Uvjet je da se slažete s našim ciljevima.

Produženje članstva

Produžiti članstvo na godinu dana možete tako da slijedite ove upute isto kao da se prvi put učlanjujete.

Što trebam učiniti?

1. Trebate uplatiti 20 € (150,69 kn) godišnje članarine. Članarinu možete uplatiti preko Paypala na e-mail: udruga@liberal.hr ili direktno na ovom linku. Ako ne koristite Paypal, možete uplatiti članarinu direktno na žiroračun Udruge Liberal:

IBAN: HR5923900011101229527
Iznos: 20,00 €
Model plaćanja: 00, poziv na broj primatelja: 1111
Svrha: Članarina

Članovi moraju biti građani RH. Ostali mogu donirati. Za emigrante s hrvatskim državljanstvom koji se žele učlaniti, ako plaćate iz inozemstva upišite ovaj SWIFT/BIC: HPBZHR2X

Ako plaćate preko Revoluta, tražit će vas adresu Udruge - Miroslava Krleže 6, 34000 Požega, Hrvatska

Ili jednostavno, ako koristite mobilnu aplikaciju za bankarstvo, uslikajte ovaj barkod:

2. Nakon što ste uplatili članarinu, ispunite pristupnicu:

Ime i prezime (ili naziv poslovnog subjekta):
OIB:
Datum rođenja (samo za fizičku osobu):
Županija:
E-mail adresa:
Označavanjem kvačice i slanjem ovih podataka Udruzi "Liberal.hr" potvrđujem da sam unio/unijela točne podatke. Slažem se s ciljevima i Statutom Udruge, želim postati podupirući član i pristajem da Udruga koristi moje podatke za svoj arhiv (Udruga "Liberal.hr" u skladu s GDPR-om neće javno objaviti osobne podatke svojih članova niti će ih ustupiti bilo kojoj trećoj strani). Udruga će mi na e-mail poslati pristupne podatke za autorizirani dio portala koji će vrijediti sljedećih godinu dana te pozive na redovnu godišnju i druge sjednice Skupštine Udruge na kojima ću moći sudjelovati u svojstvu promatrača. U bilo kojem trenutku ću moći istupiti iz članstva. Slažem se s ovim uvjetima.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

3. Nakon što uplata Vaše članarine bude vidljiva na našem žiroračunu, ukoliko je pristupnica dobro ispunjena Vaše članstvo u udruzi bit će odobreno i na Vašu e-mail adresu će stići obavijest o učlanjenju s pristupnim kodom za aktiviranje članstva s kojim ćete moći u budućnosti koristiti ekskluzivni sadržaj Liberala za članove.

4. Tako ćete postati podupirući član. Podupirući članovi će imati mnoge pogodnosti na ovom portalu, ali mogu sudjelovati u radu Skupštine samo kao promatrači. Nemaju pravo birati i biti birani u tijela udruge. Ukoliko smatrate da svojim radom možete bitno pomoći ciljevima udruge i želite postati aktivni član koji će sudjelovati u izboru za tijela udruge te imati pravo biti u njih izabran, pošaljite nam e-mail na adresu udruga@liberal.hr. U mailu navedite razloge i načine kako ćete pomoći u aktivnostima udruge. Vaš prijedlog će biti ozbiljno razmotren.

Mala škola liberalizma
Udruga Liberal.hr
O Udruzi Liberal.hr
Udruga Liberal.hr osnovana je s ciljem promicanja osobnih i ekonomskih sloboda u Republici Hrvatskoj. Djeluje prvenstveno preko ovog portala. Liberal je od svoga početka 2016. do danas dao značajan doprinos u raspravama oko javnih politika uvijek štiteći prava i slobode građana. Naša misija je educirati javnost i podizanje svijeti o građanskim pravima i posljedicama koje određene politike mogu imati na njihove živote. Više o radu i ciljevima udruge možete pročitati ovdje.

Ako želite i možete doprinijeti radu Udruge - bilo svojim aktivnostima i zalaganjem ili bar uplaćivanjem godišnje članarine, kliknite ovdje i ispunite pristupnicu za učlanjenje.
Doniraj
Ovaj portal financira se dobrovoljnim članarinama i donacijama naših čitatelja. Pomozite nam da budemo još bolji, postanite jedan od naših donatora!

Donirati nam možete preko Paypala - klikom ovdje ili preko e-bankarstva, ako skenirate ovaj barkod:Za broj žiroračuna i ostale informacije kliknite ovdje.