Doniraj

Liberal.hr nije komercijalni portal niti se financira iz bilo kojeg državnog programa. Objavljivanje sadržaja na Liberalu ovisi isključivo o članarini i donacijama naših čitatelja. Ako vam se sviđa sadržaj koji ovdje čitate i želite nas poduprijeti, to možete učiniti slobodnom donacijom nakladniku - Udruzi za promicanje osobnih i ekonomskih sloboda "Liberal.hr" (više o Udruzi možete pročitati ovdje).

Donirati nam mogu fizičke i pravne osobe u Hrvatskoj i inozemstvu. Donacija može biti bilo koji iznos, ovisno o vašoj želji i mogućnostima, a nama je svaka kuna dobrodošla i pomoći će u razvoju ovog projekta. Tvrtke i obrti mogu neoporezivo donirati do 2 posto svojih prošlogodišnjih prihoda, a fizičke osobe mogu slobodno i neoporezivo donirati koliko žele.

Doniranje preko PayPala

Ako koristite PayPal, kliknite na ovaj gumb, izaberite "send" i unesite iznos koji želite donirati:

Ili donirajte direktno na žiroračun udruge:

IBAN: HR5923900011101229527
Model plaćanja: 00, poziv na broj primatelja: 2222
Za plaćanje iz inozemstva SWIFT: HPBZHR2X

Ako plaćate preko Revoluta, tražit će vas adresu Udruge - Miroslava Krleže 6, 34000 Požega

Ako koristite mobilnu aplikaciju za bankarstvo, jednostavno uslikajte ovaj barkod i zatim unesite željeni iznos:

Liberal Vam je zahvalan za svaku pomoć!

Mala škola liberalizma
Udruga Liberal.hr
O Udruzi Liberal.hr
Udruga Liberal.hr osnovana je s ciljem promicanja osobnih i ekonomskih sloboda u Republici Hrvatskoj. Djeluje prvenstveno preko ovog portala. Liberal je od svoga početka 2016. do danas dao značajan doprinos u raspravama oko javnih politika uvijek štiteći prava i slobode građana. Naša misija je educirati javnost i podizanje svijeti o građanskim pravima i posljedicama koje određene politike mogu imati na njihove živote. Više o radu i ciljevima udruge možete pročitati ovdje.

Ako želite i možete doprinijeti radu Udruge - bilo svojim aktivnostima i zalaganjem ili bar uplaćivanjem godišnje članarine, kliknite ovdje i ispunite pristupnicu za učlanjenje.
Doniraj
Ovaj portal financira se dobrovoljnim članarinama i donacijama naših čitatelja. Pomozite nam da budemo još bolji, postanite jedan od naših donatora!

Donirati nam možete preko Paypala - klikom ovdje ili preko e-bankarstva, ako skenirate ovaj barkod:Za broj žiroračuna i ostale informacije kliknite ovdje.